Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Έχεις σκεφτεί όμως ότι υπάρχουν ορισμένες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που μπορεί να καταστρέφουν κάθε σχέση σου, γιατί απλά κανένας σύντροφός σου δεν μπορεί να τις αντέξει;  Αν έχεις επίγνωση αυτών των πράξεων και συμπεριφορών σου ίσως καταφέρεις να τις διαχειριστείς.

Πάμε να δούμε 7 πράγματα που κανένας άντρας δεν αντέχει:

  1. Δεν δέχεσαι τα κομπλιμέντα

Κάθε φορά που σου κάνει κάποιο κομπλιμέντο- ακόμα και το πιο απλό, όπως το πόσο όμορφη είσαι- έχεις έναν αντίλογο. Δεν θα πεις ευχαριστώ. Αντ΄αυτού θα του πεις ότι είσαι χάλια με τα γυαλιά και τις πιτζάμες σου.

Αποδέξου τα λόγια του με ένα γλυκό χαμόγελο. Η μη αποδοχή ταυτόχρονα ακυρώνει κάθε του προσπάθεια να σε προσεγγίσει.

  1. Ποτέ δεν κάνεις κίνηση να πληρώσεις

Είναι αγενές να μην κάνεις ποτέ ούτε την κίνηση να πιάσεις το πορτοφόλι σου ή να προτείνεις να πληρώσεις εσύ κάποιες φορές.

Είναι σημαντικό ο άλλος να αισθάνεται ότι είναι ο σύντροφός σου και όχι το ΑΤΜ σου.

  1. Επικρίνεις συνεχώς άλλα άτομα

Οι άντρες δεν θέλουν να συμμετέχουν σε κουτσομπολιά – και δε κακόγουστα. Μπορεί να μην συμπαθείς κάποια φίλη του, αλλά δεν είναι ανάγκη να την επικρίνεις συνεχώς αρνητικά. Τέτοιες συμπεριφορές εκτός από ανασφάλεια δείχνουν και μια κακία που πιθανότατα θα απωθήσει τον σύντροφό σου.

  1. Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει

Όταν εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και φλερτάρεις με κάποιον άλλον σε ένα πάρτυ  για να τον κάνεις να ζηλέψει, ενώ παράλληλα με την άκρη του ματιού σου προσπαθείς να δεις αν σε κοιτάει, να είσαι σίγουρη ότι το κάνει.

Αλλά αν ελπίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα πυροδωτήσεις μια θετική ζήλια που θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο σ’ αγαπάει και δεν θέλει να σε χάσει, κάνεις ακριβώς το αντίθετο.

Οι άντρες μέσα από τέτοιου είδους συμπεριφορές διακρίνουν μια προσπάθεια χειραγώησής τους, κάτι που φυσικά σιχαίνονται.

Επίσης κάθε ένας στη σχέση του θέλει να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια και σίγουρα όταν σκόπιμα προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει, δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί.

5. Επιδεικνύεις την σχέση σου μέσω των social media

Εάν βγάζεις συνεχώς selfies με τον σύντροφό σου προσπαθώντας να δείξεις στους άλλους πόσο ευτυχισμένοι είστε και πόσο αξιοζήλευτη είναι η σχέση σας, σύντομα θα καταλήξεις μόνη σου. Πόσο μάλλον αν απαιτείς και από τον άλλον να κάνει το ίδιο. Αυτό που ενδιαφέρει τον σύντροφό σου είναι να έχετε μια πραγματικά υγιή σχέση και όχι μια δήθεν ειδυλλιακή που θα πρέπει να διαφημίζετε παντού.

6. Τον κάνεις να αισθάνεται άσχημα επειδή έχει άλλα ενδιαφέροντα

Είναι απολύτως υγιές για τους ανθρώπους να διατηρούν τα ενδιαφέροντα που είχαν πριν μπουν σε μια σχέση, ή ακόμα και να βρίσκουν νέα. Να κάνουν πράγματα χωριστά από τον σύντροφό τους σε αρκετά τακτική βάση .

Το να προσπαθείς να κάνεις τον άλλον να αισθανθεί άσχημα επειδή επέλεξε να δει τον τελικό του μπάσκετ με τους φίλους του παρά να βγει μαζί σου είναι εγωιστικό και σίγουρα θα τον εκνευρίσει και θα τον απομακρύνει από σένα.

7. Δεν λες άμεσα τι σε ενοχλεί

Όταν στενοχωριέσαι για κάτι, αλλά δεν θέλεις το πεις στον σύντροφό σου, μην έχεις την απαίτηση να το μαντέψει. Είναι το γνωστό -τίποτα- που απαντάς όταν σε ρωτάει τι έχεις.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *