Σίγουρα όλοι έχουμε αναρωτηθεί, ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που παρατηρεί σε εμάς ένα άτομο που γνωρίζουμε για πρώτη φορά.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 3 στοιχεία που φανερώνουν πολλά για την προσωπικότητά μας και όχι μόνο:

  1. Τα δόντια

Τα δόντια λένε πολλά τόσο για την ηλικία όσο και για την υγεία. Για παράδειγμα, το τρίξιμο των δοντιών αποκαλύπτει αν καπνίζεις, πίνεις πολύ καφέ, αν έχεις άγχος ή αντιμετωπίζεις κάποια απογοήτευση, ενώ η διάβρωση των δοντιών είναι σημάδι διατροφικών διαταραχών.

Μπορούν να φανερώσουν ακόμα και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τα δυναμικά ή επιθετικά άτομα έχουν έντονους κυνόδοντες, σε αντίθεση με τα πιο παθητικά που έχουν επίπεδους ή με στρογγυλή μύτη κυνόδοντες. Άτομα που συνήθως δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους έχουν μικροσκοπικά δόντια.

 

 

 

 

2. Η γραμματική

Η γραμματική φανερώνει πολλά για το κοινωνιολογικό υπόβαθρο και την εκπαίδευση του άλλου. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που εστιάζουν στο μορφωτικό επίπεδο από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας.

 

 

3.Η αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση αποτελεί καθρέφτη της συναισθηματικής σταθερότητας. Το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Εάν δεν αισθάνεσαι πρώτα απ΄όλα καλά με εσένα τότε δεν θα έχεις καμία θετική συναισθηματική ενέργεια για να επικεντρωθείς σε ένα άλλο άτομο.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *