Ήδη από την πρώτη καραντίνα, το Netflix, οι ταινίες, οι σειρές ήταν μία πολύ καλή παρέα για πολλούς από εμάς. Αυτό σημαίνει πως έχουμε δει ό,τι νέο έχει κυκλοφορήσει ή ό,τι δεν είχαμε προλάβει να δούμε. Τώρα, που η δεύτερη καραντίνα είναι πλέον γεγονός δεν έχουμε παρά να χαλαρώσουμε στον καναπέ, να πάρουμε μία κουβέρτα και να ανοίξουμε την αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Για να σας διευκολύνουμε όμως με την επιλογή των σειρών, συγκεντρώσαμε μία σειρά, δύο ντοκιμαντέρ, μία χριστουγεννιάτικη ταινία και μία animated σειρά που έρχονται αυτό τον μήνα στο Netflix και αξίζουν την προσοχή σας.

The Crown

Η αλήθεια είναι πως εάν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει κάποιος να δει το The Crown, η λίστα θα ήταν αρκετά μεγάλη. Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη σειρά, με πολύ αξιόλογους ηθοποιούς μεταξύ των οποίων είναι και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Olivia Colman και σίγουρα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το Netflix που κατάφερε αξιοπρεπώς να αφηγηθεί την ιστορία της αριστοκρατικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας. Σε αυτόν τον τέταρτο κύκλο όμως, ο Νο1 λόγος που μας κάνει να ανυπομονούμε είναι η είσοδος της πριγκίπισσας Diana που υποδύεται η Emma Corrin και τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Νοεμβρίου στο Netflix.

Trial 4

Πρόκειται για μία σειρά που αποτελείται από οκτώ ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Remy Burkel, τα οποία καταγράφουν την προσπάθεια του Sean Ellis να καθαρίσει το όνομα του μετά από τρεις δίκες και με κατηγορία τη δολοφονία του αστυνομικού John Mulligan το 1993. Μέσα στα επεισόδια θα δούμε τον αγώνα του πρωταγωνιστή να αποδείξει την αθωότητα του και να αποκαλύψει τη δολιοφθορά της αστυνομίας.

Είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 11 Νοεμβρίου.

Carmel: Who Killed Maria Marta?

Εάν θέλετε να περάσετε την καραντίνα σας βλέποντας μία αρκετά ιδιαίτερη ιστορία, τότε το Carmel: Who killed Maria Marta? είναι μία αρκετά καλή επιλογή. Η σειρά αφορά έναν βραζιλιάνο παρουσιαστή, τον Wallace Souza, ο οποίος έδινε εντολές για δολοφονίες. Η ιστορία του Souza έγινε γνωστή το 2009, αφού ο κόσμος τον γνώρισε ως παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Canal Livre στο Manaus, μία απομονωμένη πόλη της Βραζιλίας. Αργότερα, ο ίδιος ακολούθησε και πολιτική καριέρα.

Ο βασικός λόγος που έγινε τόσο διάσημος ήταν πως κάθε φορά που γινόταν κάποιο έγκλημα στην περιοχή του, ο ίδιος και το συνεργείο του πάντα κατάφερναν να φτάσουν πρώτοι στην τοποθεσία του εγκλήματος. Όπως αποδείχθηκε αργότερα αυτό οφειλόταν στο γεγονός πως ο ίδιος ο παρουσιαστής ήταν ο εγκέφαλος των δολοφονιών, αφού ήταν αρχηγός μίας συμμορίας. Όχι, δεν θα σας πούμε άλλα, μπορείτε όμως να την παρακολουθήσετε στο Netflix αφού είναι ήδη διαθέσιμη.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Εάν ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα, σίγουρα αυτή τη ταινία θα σας βάλει στο κλίμα. Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ, στο οποίο η ηθοποιός Christine Baranksi υποδύεται μία αρκετά πλούσια και ακόμα περισσότερο ψυχρή γυναίκα, η οποία επιστρέφει στη πόλη της για να κάνει έξωση σε κάποιους κατοίκους. Μετά από κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις που θα έχει με κάποιους αγγέλους, αλλάζει και αποφασίζει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Καλά καταλάβατε, πρόκειται για μία νέα και λίγο διαφορετική εκδοχή του Σκρουτζ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 22 Νοεμβρίου.

The Liberator

Η νέα σειρά του Netflix “The Liberator” είναι αρκετά πρωτοποριακή καθώς πρόκειται για animated σειρά που αφορά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Η ιστορία αφορά μία ομάδα στρατιωτών που μάχονται για την επιβίωση τους κατά τη διάρκεια του πολέμου και θα αποδειχθούν ισχυροί και ηρωικοί μαχητές του. Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο υπαξιωματικός Felix Sparks, ο οποίος συμμετείχε στην εισβολή που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και τη Γαλλία, αλλά και στη μάχη των Αρδεννών και στη μάχη του Άντσιο. Ήταν επίσης ο αρχηγός των δυνάμεων όταν απελευθέρωσαν το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νραχάου.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey» του Alex Kershaw και είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *