Αυτό που λατρεύω να αγοράζω αυτή την εποχή είναι μαγιό και για μένα και για τη Σόφη. Στο Attica πάλι αγόρασα ένα μπλε Zeus + Dione κι άλλο ένα Isabel Marant με έκπτωση από 50-70% γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα έδινε 200-300 ευρώ για μαγιό παρόλο που μου αρέσουν. Και αν και είμαι Zara girl και μάλιστα φανατικό δυστυχώς δεν μπορώ να αγοράσω μαγιό από εκεί γιατί πλέον τα κάνουν όλα πολύ σέξι για το γούστο και για το σωματότυπο μου.

Μετά από πολλά χιλιόμετρα στα μαγαζιά και πάρα πολλά χρήματα επενδυμένα ή πεταμένα σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα για την περίοδο των εκπτώσεων και δεν είναι αυτό που γράφουν τα περιοδικά.

Σύμφωνα με τις fashion editors τέτοια περίοδο πρέπει να επενδύεις σε κλασικές αξίες όπως ένα τζιν, ένα παλτό κι ένα σακάκι. Σύμφωνα με την εμπειρία μου ο άνθρωπος που βάζει στόχους χάνει ευκαιρίες. Γι’ αυτό λοιπόν λέω ότι αν βρεις ένα συγκλονιστικό φόρεμα σε συγκλονιστική τιμή όπως ένα DVF που από 700 ευρώ αρχική τιμή το πήρα 170 ευρώ πρέπει να το πάρεις και θα δεις πού θα το βάλεις.  By the way εγώ το φόρεσα ένα βράδυ στη Μύκονο, σε ένα παιδικό πάρτι στην Επανωμή και στο γραφείο.

Ένα μαγιό καλής ποιότητας που θα σου μείνει πολλά χρόνια και δεν θα σου ξεχειλώσει σε ένα κλασικό σχέδιο είναι μια πολύ καλή αγορά όπως και οτιδήποτε είναι εξαιρετικής ποιότητας ή ανήκει σε κάποιο brand που αγαπάς και σε κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσες να αποκτήσεις.

Και να σας πω και κάτι; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σου μένουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες ακόμα κι αν αυτές είναι ένα τσαντάκι. Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να μας στεναχωρούν. Σιγά μην επιτρέψουμε να μας στεναχωρούν αυτά.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *