Το φθινόπωρο πλησιάζει και οι νέες λαμπερές τάσεις που θα φορεθούν έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Πάμε να δούμε λοιπόν τα fashion trends της νέας σεζόν:

• Έντονα χρώματα

Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα. Η παλέτα αυτό το φθινόπωρο θα είναι πολύχρωμη. Tα fashion runway F/W 2021 της Prada και της Dolce&Cabbana έγιναν και τα έντονα χρώματα έκλεψαν την παράσταση. Γι΄αυτό μη διστάσεις φέτος να τολμήσεις το διαφορετικό και να φύγεις απ΄ τη safe zone του άσπρου και του μαύρου.

Παντελόνι BSB

• Μονόχρωμο layering

Το λεγόμενο  “fashion suit” δεν είναι νέα τάση, καθώς το κοστούμι αποτελούσε ανέκαθεν μια σικ επιλογή. Το layering όμως στους ίδιους χρωματικούς τόνους, με δημιουργικούς και ατημέλητους συνδυασμούς θα είναι η must επιλογή της φετινής σεζόν.

Σακάκι BSB

• Puffy αξεσουάρ

Ό,τι δίνει όγκο, δίνει και στιλ. Σχήματα φουσκωτά που μοιάζουν με σύννεφα, τόσο σε τσάντες όσο και στα mules ή στις μπότες, απογειώνουν φέτος την εμφάνισή σου.

Τσάντα Mango

• Ψηλές μπότες

Και όταν λέμε ψηλές, εννοούμε πολύ πάνω από το γόνατο. Και όχι εφαρμοστές. Προτίμησε τις slouchy, γιατί το επιμελώς ατημέλητο ήρθε για να εντυπωσιάσει. 

Μπότες Forebelle

• Λιλά

Μια νέα χρωματική τάση βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο των fashion runways και όπως όλα δείχνουν θα υιοθετηθεί και στο street style . To λιλά είναι το επόμενο χρώμα και θα φορεθεί παντού.

Μπλούζα Toi&Moi

• Μανίκια ή γάντια

Τα λεγόμενα «γάντια της όπερας», ήρθαν για να μείνουν. Τα detached μανίκια και τα μακριά γάντια είναι η elegant τάση του φθινοπώρου.

Μπλούζα Edward Jeans

• Δέρμα

Το δικό σου δέρμα. Είναι σέξυ και elegant να φαίνεται λίγο από το δέρμα σου. Μπλούζες με έξω τους ώμους ή crop top μπλουζάκια θα είναι φέτος οι επιλογές σου.

Μπλούζα Owtwofashion

Slouchy χαμηλόμεσα τζιν

Τα χαμηλόμεσα τζιν έρχονται πάλι στη μόδα, γι΄αυτό ελπίζω να τα έχεις φυλάξει στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου.  Τα φαρδιά,  slouchy  denim είναι η must have επιλογή σου.

Τζιν Stradivarius

• LittleBlackDress

Τα κοντά μαύρα φορέματα και κυρίως αυτά που έχουν ίσια γραμμή,  θα αποτελούν πάντα μια safe και ταυτόχρονα κομψή επιλογή.

Φόρεμα Lynne

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *