Εκτέλεση:
Σε μιξερ ανακατεύουμε το ηλιέλαιο και την ζάχαρη καρύδας. Προσθέτουμε το αλάτι και ένα – ένα τα αβγά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον χυμό από το πορτοκάλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι.
Αλείφουμε το ταψί μας με λίγο ηλιέλαιο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα μας.
Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη συνταγή του κέικ, ακριβώς όπως μας την έδειξε η Γωγώ Δελογιάννη στοDot.
Καλή απόλαυση.
Comments