Σίγουρα όλες μας θυμόμαστε την πρώτη φορά που βαφτήκαμε ή την πρώτη φορά που φορέσαμε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και σίγουρα θυμόμαστε τις επιδρομές που κάναμε στη ντουλάπα της μητέρας μας. Όσο περνούν τα χρόνια, η καθεμία από εμάς καταλαβαίνει τι της ταιριάζει και τι όχι, ποιο είναι το δικό της στιλ και αποτινάζει από επάνω της κάποια κλισέ. Όπως αυτό για το κόκκινο κραγιόν.

Όπως πολλές από εσάς έτσι και εγώ μέχρι πρόσφατα πίστευα πως για να βάλω κόκκινο κραγιόν χρειάζεται να είμαι επίσημα ντυμένη, να φοράω τα καλύτερα ρούχα μου. Ευτυχώς όμως πλέον έχω καταλάβει πως συμβαίνει το αντίθετο. Όταν φορέσω ένα απλό και casual σύνολο δηλαδή θέλω να φορέσω και το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο νιώθω αμέσως πως έχει μεταμορφωθεί και αναβαθμιστει το look μου και μου φτιάχνει τη διάθεση. 

Αυτό που θέλω να σας πως είναι πως δεν χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να είστε κομψές στην καθημερινότητα σας. Αρκεί να φορέσετε τα ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη την ημέρα όπως ένα denim ή υφασμάτινο παντελόνι με μία loose πουκάμισα ή ένα maxi αέρινο φόρεμα και το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για τον τόνο της επιδερμιδας σου.

Ποια είναι η σωστή εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν;

Βήμα 1ο

Το πιο βασικό βήμα που χρειάζεται να κάνετε πριν εφαρμόσετε το κραγιόν στα χείλη σας είναι να τα ενυδατώσετε. Χρησιμοποιήστε κάποιο lip balm και αφήστε το για μερικά λεπτά. Εάν σας πιέζει ο χρόνος, ταμπονάρετε τα χείλη με μία χαρτοπετσέτα.

Βήμα 2ο

Εξίσου σημαντικό είναι να κάνετε περίγραμμα. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι σε ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας και περιγράψτε τα χείλη σας, παραμένοντας όσο το δυνατόν περισσότερο πιστές στο σχήμα τους.

Βήμα 3ο

Στη συνέχεια, απλώνετε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας και είστε έτοιμες να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *