Η μόδα είναι ένα παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο οίκος Louis Vuitton. Το γαλλικό fashion house μόλις κυκλοφόρησε τη νέα cruise συλλογή για το 2021 με τίτλο “Game On” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνη του Nicolas Ghesquière και πρωταγωνίστρια τη Léa Seydoux. 

Πρωταγωνιστής στη συλλογή είναι το διάσημο μονόγραμμα, LV, το οποίο συνδυάζεται με τα σύμβουλα τις τράπουλας σε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κούπες, ρήγας και σπαθιά μεταμορφώνονται σε μοτίβα που υπάρχουν στις τσάντες, τα παπούτσια και τα ρούχα της cruise συλλογής και γίνονται το όνειρο της κάθε γυναίκας. 

 

Στη συλλογή επίσης βρίσκουμε τη Monogram Heart, την πρώτη τσάντα που δημιουργή ο οίκος σε σχήμα καρδιάς. Επίσης, οι διαχρονικές τσάντες του Dauphine, Speedy, Neverfull και Keepall επανέρχονται με έναν αέρα ανανέωσης και μας κάνουν να τις βάλουμε αμέσως στη wishlist των Χριστουγέννων.

Τέλος, εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στις εμφανίσεις τους, η νέα θήκη για τα ακουστικά θα σας ξετρελάνει. 

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *