Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα για τους ερωτευμένους. Η φετινή αυτή ρομαντική γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς η πανδημία έχει επιβάλλει τους δικούς της όρους. Φυσικά ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα δε χάνονται, γι’ αυτό σας έχουμε πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. 

Κι αν φαντάζεστε ότι θα σας προτείνουμε κάτι που περιλαμβάνει σεξ, κάνετε λάθος. Μπορείτε να βρείτε χαρά και ευχαρίστηση με τον σύντροφό σας δοκιμάζοντας μη σεξουαλικές δραστηριότητες… και ποιος ξέρει; Ίσως το σεξ να έρθει αργότερα.

Εμείς σας προτείνουμε έξι ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που δεν περιλαμβάνουν σεξ. Ιδέες γλυκές, παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές που όμως θα αυξήσουν την ερωτική σας διάθεση. 

 

 

1. Φλερτάρετε

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίξτε το “παιχνίδι του φλερτ”. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις μακροχρόνιες σχέσεις, γιατί σας κάνει να θυμηθείτε τον λόγο που ερωτευτήκατε τον άνθρωπό σας. Σας φέρνει στο νου τα πρώτα σας ραντεβού. Προσποιηθείτε ότι είστε άγνωστοι και δημιουργήστε ένα σκηνικό σα να γνωρίζεστε πρώτη φορά και να φλερτάρετε. Κι αν είστε ένα ζευγάρι χωρίς έντονη σεξουαλική ζωή, συνεχίστε με αυτό το παιχνίδι και η επιθυμία θα δημιουργηθεί.

2. Κάντε ξανά το πρώτο σας ραντεβού

Πηγαίνετε ξανά στο μέρος που συναντηθήκατε πρώτη φορά, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι η επιτομή του ρομαντισμού. Μια ωραία ιδέα είναι να ετοιμάσετε στον σύντροφό σας το αγαπημένο σας γεύμα ή κάτι που απολαύσατε για πρώτη φορά μαζί.

3. Γίνετε περιπετειώδεις

Προγραμματίστε μια περιπετειώδη δραστηριότητα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως μια βόλτα με ποδήλατο σε όλη την πόλη ή μια πεζοπορία σ’ ένα όμορφο και ήρεμο μέρος. Ανεβάστε την αδρεναλίνη και ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

4. Παίξτε το παιχνίδι “οι 36 ερωτήσεις”

Κι αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό το παιχνίδι, πρόκειται για 36 ερωτήσεις που ετοίμασαν ερευνητές για να βοηθήσουν δύο αγνώστους να ερωτευτούν. Ακόμα κι αν είστε ήδη ερωτευμένοι με τον σύντροφό σας, οι ερωτήσεις δημιουργούν κάποια συναρπαστική συνομιλία και οι απαντήσεις είναι πιθανό να σας δώσουν καινούργιες ιδέες και να ενισχύσετε τον υπάρχοντα συναισθηματικό δεσμό σας. Η άσκηση μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ότι υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθετε για το ταίρι σας.

5. Κάντε ένα οδικό ταξίδι

Ναι, γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες για ταξίδια αλλά μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα σας βοηθήσει. Εάν είστε σε θέση να κάνετε με ασφάλεια ένα ταξιδάκι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική. Φυσικά, το ταξίδι σας συνοδέψτε το με την αγαπημένη σας μουσική και όσα σας κάνουν να χαλαρώνετε.

6. Κάντε έναν διαγωνισμό μαγειρικής ή απλά δημιουργήστε ένα γεύμα

Ήθελα να αποφύγω τα κλισέ αλλά πώς να το κάνουμε, ο έρωτας περνάει απ΄το στομάχι. Η ιδέα να βάλετε τον εαυτό σας εναντίον του άλλου και να προκληθεί ένας υγιής ανταγωνισμός θα αναζωπυρώσει τη σχέση σας. Κι αν θέλετε κάτι πιο απλό, φτιάξτε ένα γεύμα μαζί! Ετοιμάστε κάτι που δεν έχετε ξαναφτιάξει στο παρελθόν και δοκιμάστε κάτι νέο.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *