Τους τελευταίους δύο χειμώνες που μείναμε στο σπίτι,  ανακαλύψαμε δραστηριότητες και νέα χόμπι για να περάσει πιο ευχάριστα και δημιουργικά ο χρόνος μας. Ένα από αυτά ήταν οι ανακατατάξεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού και οι νέες διακοσμητικές ιδέες.

Ο μινιμαλισμός στην διακόσμηση – ιδίως της κουζίνας- είναι το trend του φετινού φθινοπώρου, δίνοντας μια classy αισθητική με μοντέρνα στοιχεία που θα κάνουν την κουζίνα σου να μοιάζει λιγότερο με κουζίνα.

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιο deco tips που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις και συ τη νέα τάση:

  • Τα πάντα κλειστά

Κλείσε όλα τα ανοιχτά ράφια και δημιούργησε ένα μυστήριο αποθήκευσης. Κλείνοντας τα πάντα ακόμα και το πλυντήριο πιάτων, βάζοντας όλες τις συσκευασίες μέσα στα ντουλάπια θα δημιουργήσεις μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση στην κουζίνα σου.

  • Άσπρο και μαύρο

Ενώ το πράσινο μπορεί να είναι το ιδανικό χρώμα για μια πιο  μαξιμαλιστική προσέγγιση, το ασπρόμαυρο συνεχίζει να είναι η must  απόχρωση για μια μοντέρνα κουζίνα . Η διατήρηση του ίδιου χρώματος σε όλα τα ντουλάπια μπορεί να μην τραβάει τα βλέμματα, αλλά θα βοηθήσει τα διακοσμητικά φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι να ξεχωρίσουν.

  • Υφές

Το κόλπο για να πετύχεις την τέλεια μινιμαλιστική διακόσμηση στην κουζίνα σου είναι να διατηρήσεις τις υφές στον χώρο ίδιες ή τουλάχιστον να μην χρησιμοποιήσεις πολλές διαφορετικές. Αν για παράδειγμα επιλέξεις ένα ξύλινο πάγκο, μην συνδυάσεις μαρμάρινα ντουλάπια. Επίλεξε ίδιες υφές και ίδια υλικά προκειμένου να διατηρήσεις τη συνοχή και την ομοιομορφία.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *